Várépítő pályázatból tetőfelújítás

Örömmel értesítek mindenkit, hogy a Várépítő pályázaton az iskolás gyerekek étkeztetésének később majd helyet adó Napóra épületet támogatásra érdemesnek ítélték. Az építőanyagok, melyeket az oklevélen is olvasható cégek ajánlottak fel, a kivitelezés költségeit csökkentik. A pályázat segítségével a tető felújítása valósul majd meg.


Közönségszavazás a Várépítő pályázaton
Albumok
Közönségszavazás a Várépítő pályázaton
 
Az idei Várépítő pályázaton, június 13-án, 16 cég jóvoltából, 16 nyertes összesen közel nettó 18 millió Ft támogatásról szóló dokumentumot vehetett át ünnepélyes keretek között. Ha érdekel, kinek milyen támogatást ítélt idén a zsűri, megnézheted a http://varepitopalyazat.hu oldalon. Ám idén először nem csak a zsűri dönt. Szavazz és ezzel járulj hozzá az egyik beruházás támogatásához! A Várépítő pályázat működtetője, a Build-Communication Kft. közönségszavazást hirdet a 2017. évi nyertesek között. A legtöbb lájkot gyűjtő nyertes további 100 000 Ft támogatást kap a cégtől. A közönségszavazás kezdete: 2017. június 14. szerda 12.00 Vége: 2017. június 19. hétfő 16.00
KÖSZÖNJÜK mindenkinek, aki szavazott ránk!!!
Az előkelő 4. helyet szerztük meg a ti 353 szavazatotokkal.

Sajnos nem mi nyertük ezt a plusz támogatást, de az a tudat mégiscsak a mi nyereségünk, hogy ilyen sokan számíthatunk egymásra és a gyermekétkeztetés helyszínéül szánt épület teteje meg fog újulni.
 


 Vissza...